top of page
Billede af Adam Śmigielski

VORES HISTORIE

Historien bag

På marokkansk betyder “Dar” hjem og ét af kerneværdierne i marokkansk kultur er gæstfrihed. I Dar Atlas er vores mission at indfri den marokkanske gæstfrihed ved at byde dig ind i vores hjem.

Navnet ”Atlas” stammer fra Atlasbjergene som strækker sig i én kæde over de Nordafrikanske lande. Det højeste bjergpunkt i Atlasbjergene er Toubkal, som ligger i 4165 meters højde i Marokko.

Marokkansk kultur er præget af og har rødder i europæisk, arabisk såvel som afrikansk kultur. Mangfoldigheden og den kulturelle diversitet kommer til udtryk i det farverige marokkanske køkken, hvor varme krydderier og eksotiske ingredienser indgår i alle vores retter.

 

Hos os vil du få en unik smagsoplevelse, hvor kombinationen af krydderier er velafbalanceret, men nærværende.

Hos os, har vi fokus på at servere traditionel marokkansk mad tilberedt med kærlighed og sjæl, lige efter de berbiske opskrifter i høj kvalitet og med den bedste og mest personlige service.

 

Vi byder alle velkommen hos Dar atlas, hvor vi bestræber os på, at give dig en eksotisk og kulinarisk oplevelse i samvær med dem du har kær, hvad enten det er venner, familie eller kollegaer.

 

Vi hedder ”Dar Atlas”, da vi mener det er dét navn som repræsenterer vores autentiske marokkanske koncept fuldt ud.

 

Velkommen til dit marokkanske Dar. 

De bedste hilsner 

Simou Chrifi

Stifter 

bottom of page